På GamesOnly4U tar vi ansvar for å gi deg så nøyaktig og oppdatert informasjon som mulig på vår nettside. Imidlertid kan det være feil eller unøyaktigheter i innholdet på vår nettside. Vi tar ikke ansvar for eventuelle feil eller unøyaktigheter i innholdet på vår nettside, og vi forbeholder oss retten til å endre eller oppdatere innholdet uten forvarsel.

Vår nettside kan inneholde lenker til andre nettsider eid av tredjeparter. Vi er ikke ansvarlige for innholdet på disse nettsidene og kan ikke garantere at innholdet på disse nettsidene er nøyaktig eller oppdatert. Lenkene til andre nettsider er gitt kun for din bekvemmelighet, og det er ditt eget ansvar å undersøke og godta vilkårene for bruk av disse nettsidene.

Vi tar ikke ansvar for skade eller tap som oppstår som følge av bruk av vår nettside eller innholdet på vår nettside. Dette inkluderer, men er ikke begrenset til, skade eller tap som oppstår som følge av feil eller unøyaktigheter i innholdet på vår nettside, skade eller tap som oppstår som følge av bruk av lenkene til andre nettsider, eller skade eller tap som oppstår som følge av tekniske feil eller nedetid på vår nettside.

Ved å bruke vår nettside, godtar du å holde oss skadefrie for eventuelle skader eller tap som måtte oppstå som følge av bruk av vår nettside eller innholdet på vår nettside.

Hvis du har spørsmål eller bekymringer om ansvarsfraskrivelsen vår, vennligst kontakt oss på [email protected].

Velkommen til GamesOnly4U.com, et nettsted der brukere kan spille sosiale kasinospill kun for underholdningsformål. Ved å gå inn på og bruke denne nettsiden bekrefter du at du er minst 18 år gammel, og du godtar vilkårene i denne ansvarsfraskrivelsen.

Det er viktig å merke seg at spillene som tilbys på denne nettsiden kun er for underholdningsformål og gir ingen mulighet til å vinne ekte penger eller premier. Brukere kan ikke bruke ekte penger til å kjøpe elementer i spillet eller virtuell valuta. Den virtuelle valutaen som brukes på denne nettsiden kan ikke byttes mot ekte penger eller andre varer og/eller tjenester fra den virkelige verden.

I tillegg er det ulovlig for alle under 18 år å delta i online gambling. Vi tar dette problemet veldig seriøst og har implementert strenge prosesser for aldersbekreftelse for å sikre at bare brukere 18 år og eldre har tilgang til og spiller spillene på nettstedet vårt.

GamesOnly4U.com er ikke ansvarlig for eventuelle negative konsekvenser som kan følge av overdreven eller uansvarlig spilling. Vi oppfordrer brukerne våre til å spille ansvarlig og å være klar over risikoene forbundet med overdreven eller patologisk spilling.

Hvis du føler at spillevanene dine begynner å bli et problem, vennligst ta kontakt med organisasjoner som International Gaming Addiction Association eller National Center for Responsible Gaming for informasjon og støtte.

Ved å bruke dette nettstedet godtar du vilkårene i denne ansvarsfraskrivelsen og godtar å bruke nettstedet og dets tjenester i samsvar med gjeldende lover og forskrifter.