På GamesOnly4U bruker vi informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen din på vår nettside. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres på datamaskinen din når du besøker vår nettside. Informasjonskapsler lar oss huske dine preferanser og gi deg en mer personlig opplevelse når du besøker oss igjen.

Informasjonskapsler som brukes på GamesOnly4U:

  • Sesjonsinformasjonskapsler: disse informasjonskapslene lagres kun midlertidig mens du er aktiv på vår nettside og forsvinner når du lukker nettleseren. De brukes for å holde styr på ditt påloggingsstatus og andre preferanser mens du surfer på vår nettside.
  • Permanent informasjonskapsler: disse informasjonskapslene lagres på datamaskinen din for en lengre periode og brukes for å huske dine preferanser og innstillinger når du besøker oss igjen.

Du kan velge å deaktivere informasjonskapsler i nettleserinnstillingene dine, men vær oppmerksom på at dette kan påvirke funksjonaliteten og tilgjengeligheten av vår nettside.

Vi kan også bruke tredjepartsinformasjonskapsler for å samle inn statistikk om bruken av vår nettside og for å levere målrettet annonsering til deg. Disse informasjonskapslene kommer fra tredjeparter som Google Analytics og Google AdWords.

Vi tar personvernet ditt alvorlig og vil aldri dele informasjonen som samles inn gjennom informasjonskapsler med tredjeparter uten ditt samtykke. For mer detaljert informasjon om hvordan vi håndterer personlig informasjon, vennligst se vår personvernerklæring.

Hvis du har spørsmål eller bekymringer om informasjonskapsler på GamesOnly4U, vennligst kontakt oss på [email protected].